Bemutatkozás
Képgaléria
Árak
Házirend

Taksony, Fő út 70.
Tel: 06-20-662-4029
brekijatszo@gmail.com

› Térkép

Üdvözöli a Békakirály Játszóházban!

Nálunk a Békakirály Játszóházban a gyermekek két emeletes játszótéren élvezhetik a Játszóház adta lehetőségeket. A nem mindennapi játékok között minden gyermek megtalálja a magának való elfoglaltságot 0-tól-12 éves korig. A játszóház illetve a játékok kiválasztásában fontos szempont volt, hogy kellemes környezetet teremtsünk a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. A különböző típusú játékok és eszközök között a gyermek maga választhatja ki azt a játékot, ami számára éppen vonzó. A játékok fejlesztik a mozgást illetve a kreativitást, a gyermeknek semmi sem szab határt, kedvükre kiabálhatnak, hancúrozhatnak.
A babajátszóban a legkisebbek is megtalálják a maguknak való szórakozást az édesanyjukkal együtt, és kellemes időtöltést nyújt számukra, hogy egy kicsit kimozduljanak otthonról.

>>Képgaléria

A születésnapi, névnapi illetve egyéb partik szervezésével szeretnénk emlékezetessé tenni a gyermekek nagy napjait. Igyekszünk minden partit egyedivé tenni a szülő és a gyermek igényei szerint, ez jelentsen plusz programokat vagy dekorációt.

>>Parti árakFontosnak tartjuk, hogy az együtt töltött idő kellemes pillanatokat okozzon a család minden tagja számára. Látogass el hozzánk és érezd jól magad, nem fogod megbánni!Várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat szolgáltatásainkkal kapcsolatban.06-20-662-4029
brekijatszo@gmail.com